סלט קל וטעים, מושלם לכל ארוחה קיץ!
מצרכים:
– 1 קופסה (כ-250 גרם) עגבניות שרי צבעוניות (צהובות ואדומות)
– 200 גרם גבינת מוצרלה (אפשר גם בולגרית)
– חופן בזיליקום טרי
– 1 כף שמן זית איכותי
– 1 כף חומץ בלסמי
– מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
- חותכים את העגבניות חצי (או לרבעים אם גדולות).
- חותכים את גבינת המוצרלה לקוביות קטנות.
- מערבבים את כל החומרים בקערה.
- מוסיפים את שמן הזית, החומץ, מלח ופלפל, ומערבבים בעדינות.
- מפזרים את הבזיליקום הטרי לקישוט ומגישים.