סלט עגבניות שרי וגבינת מוצרלה

סלט קל וטעים, מושלם לכל ארוחה קיץ!

מצרכים:

– 1 קופסה (כ-250 גרם) עגבניות שרי צבעוניות (צהובות ואדומות)

– 200 גרם גבינת מוצרלה (אפשר גם בולגרית)

– חופן בזיליקום טרי

– 1 כף שמן זית איכותי

– 1 כף חומץ בלסמי

– מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

  1. חותכים את העגבניות חצי (או לרבעים אם גדולות).
  2. חותכים את גבינת המוצרלה לקוביות קטנות.
  3. מערבבים את כל החומרים בקערה.
  4. מוסיפים את שמן הזית, החומץ, מלח ופלפל, ומערבבים בעדינות.
  5. מפזרים את הבזיליקום הטרי לקישוט ומגישים.

אהבתם? שתפו: