פסטה עם עגבניות שרי ויין לבן

מנה מהירה ומפנקת, מתאימה לארוחת ערב קלה.

מצרכים:

– 200 גרם פסטה (סוג אהוב עליך)

– 2 כוסות עגבניות שרי חצויות

– 2 כפות שמן זית

– 2 שיני שום קצוצות

– 1/4 כוס יין לבן

– 1/2 כוס שמנת מתוקה

– מלח ופלפל לפי הטעם

– חופן פרמזן מגורר (לפי טעם)

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, ומסננים.
  2. בסיר גדול, מחממים את שמן הזית ומטגנים את השום עד שהוא מתרכך.
  3. מוסיפים את העגבניות השרי החצויות, ומבשלים 3-4 דקות עד שהן מתחילות להתפוצץ.
  4. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהיין מתאדה.
  5. מוסיפים את השמנת המתוקה, מלח ופלפל, ומבשלים עוד 2-3 דקות.
  6. מערבבים את הפסטה עם הרוטב ומגישים עם פרמזן למעלה

אהבתם? שתפו: