קינואה עם עגבניות מגי וירקות קלויים

מנה צמחונית בריאה ומלאה בטעמים.

מצרכים:

– 1 כוס קינואה

– 1 כוס עגבניות מגי, חצויות

– 1 קישוא חתוך לקוביות

– 1 חציל קטן חתוך לקוביות

– 2 כפות שמן זית

– 1/2 כפית כמון

– מלח ופלפל שחור, לפי הטעם

– חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הקינואה לפי ההוראות על האריזה.
  2. מחממים שמן זית בתנור ומניחים את הירקות (עגבניות, קישוא וחציל) על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. מתבלים בכמון, מלח ופלפל, ואופים ב-200 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות עד שהירקות רכים ומשחימים מעט.
  4. מערבבים את הירקות הקלויים עם הקינואה המוכנה.
  5. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומערבבים שוב.

אהבתם? שתפו: